Elthetokerk Alblasserdam zondag 28 februari 2021

Liturgisch centrum

Vanaf 15 december is Nederland weer in lockdown gegaan en is er ook op de kerken een dringend beroep gedaan om de fysieke diensten zoveel mogelijk te beperken de komende tijd. Eigenlijk is het dringende verzoek alles digitaal te gaan verzorgen.

Wij willen als Elthetokerk gehoor geven aan dit dringende advies. Kerkenraad en bestuur gaat het aan het hart dat juist in deze tijd de kerkdiensten niet met een beperkt aantal mensen gevierd kan gaan worden. Maar de solidariteit met de samenleving én het zoveel mogelijk beperken van welk besmettingsrisico dan ook, heeft ons toch doen besluiten deze keuze te maken.

Dat betekent dat er geen gemeenteleden aanwezig zijn bij de diensten vanaf 20 december 2020. Alle diensten zijn via www.kerkdienstmeebeleven.nu te volgen.

Bij de diensten:
Elthetokerk ~ 28 februari 2021.

Klik hier voor de Liturgie op de nieuwsbrief.

Klik hier voor de meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief + liturgie 28 februari 2021