Op de hoogte blijven

Nieuwsbrief 23 juni 2022

Liturgie zondag 26 juni 2022

Officieel zijn de Covid regels van de baan. Al zijn wij toch  voorzichtig en respecteren vooral ieders idee hierover.

Wat inhoudt:

Iedereen is welkom, tenzij u klachten heeft.

In het middenvak wordt gezeten zonder afstandsregels, in de zijvakken zijn plaatsen gereserveerd op afstand  voor mensen die dat prettiger vinden.

Na de kerkdienst wordt er weer koffie gedronken, aan tafel geserveerd. Een ieder moet vooral beslissen waar hij of zij zich prettig bij voelt. We respecteren ook zeker de mensen die afstand willen houden of die het bij elkaar zitten ( nog) niet zien zitten.

En we zorgen nog steeds voor goede hygiëne en ventilatie van het gebouw, dankzij onze Covid commissie.

Op deze manier hopen we weer als in het “oude normaal” kerkdiensten te kunnen houden. Gelukkig zien we dat steeds meer mensen op zondag de kerk weer bezoeken. Voor mensen die het nog niet op kunnen brengen  om naar de dienst te komen, is natuurlijk ook online de dienst te volgen via “kerkdienstmeebeleven.nu ”