Markten

Elk jaar is er – al vele jaren lang – een kerstmarkt en een rommelmarkt in de Elthetokerk. Op deze dagen worden er spullen verkocht waarbij de opbrengst voor onze plaatselijke gemeente is.

Tijdens de kerstmarkt (13 december van 15.00 tot 20.00 en 14 december van 10.00-12.00uur ) zijn er vele kerststukjes te koop voor mooie prijzen. Daarnaast vindt u nog andere spullen én u kunt koffie, thee en iets lekkers kopen.

De rommelmarkt vindt dit jaar plaats op 9 mei, dit jaar weer op de dag voor moederdag. Op de rommelmarkt kunt u vrijwel alles vinden wat u maar kunt verzinnen! Ook is er een rad van avontuur, waarbij leuke prijzen zijn te winnen, zijn er manden met levensmiddelen te verloten, worden er pannenkoeken gebakken en kunt u lekkers kopen. Naast dat we u graag wat verkopen, is het ook heel gezellig om zeer vele gemeenteleden die meewerken te ontmoeten!

Ter voorbereiding op de markten:

Op donderdagmiddag 12 december worden er kerststukjes gemaakt, vanaf 13.30 in de kerk. We hebben uw hulp nodig! Boodschappen voor de verloting van de drie levensmiddelenmanden kunt u dan ook inleveren. En als u van bakken houdt, zien we uw baksels graag tegemoet.

Voor de rommelmarkt beginnen we op donderdag 7 mei met het inzamelen van de goederen. Die kunt u inleveren van 10.00 uur tot 17.00 uur. Verder op vrijdag 8 mei van 10.00 uur tot 12.00 uur. Wij kunnen weer prijzen gebruiken voor het rad van avontuur. En natuurlijk hebben we weer een verloting van onze bekende manden. U kunt de prijzen en de boodschappen inleveren op zondag in de kerk of bij één van de commissieleden. We rekenen op uw hulp, want zonder u kunnen wij ook niets doen!