Passielezingen

Passielezing door Henk van Dillen

De rode draad voor deze serie is de passie in vele verschijningsvormen. Elke van de sprekers zal vertellen over een zaak waar zijn of haar hart naar uitgaat.

image1-2
Op 15 februari om 20.00 uur verzorgt Henk van Dillen een Passielezing in het kerkgebouw van de Eltheto gemeente, Blokweerweg 22 in Alblasserdam. Zaal open om 19.30 uur, toegang is gratis, u kunt echter bij de uitgang een kleine bijdrage achterlaten ter bestrijding van de (on)kosten.

image2-2

Twee jaar geleden stopte Henk zijn baan, kocht een tweedehands fiets op Marktplaats, een tent en een slaapzak om daarmee van Alblasserdam naar Singapore te gaan fietsen. Het lukte hem uiteindelijk maar het duurde maar liefst een jaar. Hij werd twee keer beroofd in Iran, kwam in Turkmenistan zonder geld te zitten en werd gearresteerd in China. Gelukkig kwam het keer op keer weer goed en zo belandde hij op 20 januari 2016 daadwerkelijk op de fiets in Singapore. Henk doorkruiste meer dan 25 landen en legde bijna 16000 kilometer af. Inmiddels is hij alweer een jaar terug in Nederland en schrijft een boek over zijn avonturen.

image3-2