Koffie-ochtenden

Elke tweede woensdag van de maand is iedereen vanaf 10 uur van harte welkom op de open koffie-ochtend in de kerk. Deze koffie-ochtenden zijn altijd gezellige momenten om elkaar weer eens te zien en bij te praten. Soms worden er gedichten voorgelezen of is er iemand, die een mooi of ontroerend verhaal te vertellen heeft.

De laatste jaren maken we elk jaar een uitstapje. En dit jaar zijn we samen met de vrouwenvereniging naar het Belasting & Douanemuseum in Rotterdam geweest. En aansluitend hebben we geluncht bij ‘Zenne’, gelegen aan de Nieuwe Maas. In december proberen we een feestelijk tentje te geven aan de koffie-ochtend.

In Januari is er een verlengde koffie-ochtend waarbij we meestal een spreker hebben en we naast de gebruikelijke koffie nog een hapje en een drankje serveren. Aansluitend de inmiddels wijd en zijd bekende erwtensoepmaaltijd.

We ontmoeten u graag op onze koffie-ochtenden waarvoor we ‘vrijblijvend’ een kleine bijdrage vragen voor de onkosten. Daar doen we het koekje bij de koffie van en de extra aardigheidje eromheen.

Kijk in de Agenda om te zien wanneer onze volgende koffie-ochtend is.