Koffie-ochtenden

Elke tweede woensdagochtend van de maand is er vanaf 10.00 uur in de grote zaal van de kerk een informele koffieochtend. We hebben geen leden en iedereen is van harte welkom en ook ieders bijdrage  is van harte welkom. We staan open voor alle goede en leuke ideeën.

Een vast aandachtspunt zijn de zieken en de mensen, waarvan we denken dat ze even wat extra aandacht kunnen gebruiken. Daar sturen we een door allen ondertekende kaart naar toe.

We hebben nog een paar vaste punten: in december hebben we altijd een feestelijk getinte kerst-koffie-ochtend. En in januari de inmiddels algemeen bekende verlengde koffieochtend met erwtensoep en meer. Dat ‘meer’ bestaat o.a. uit een spreker en heerlijke hapjes en drankjes. En de laatste jaren hebben we elk jaar een uitje. Dit jaar zal het uitje op 11 september 2019 plaatsvinden en gaan we naar ” Museum Planetarium Johannes Postschool” in Rijsoord. We vragen geen contributie, maar een vrijwillige bijdrage voor het  koekje bij de koffie en andere leuke dingen, die we daarvan kunnen doen, is van harte welkom. Wij nodigen u graag uit ook eens op de koffieochtend te komen. Ook in de zomermaanden gaan de koffieochtenden door.

Kijk in de Agenda om te zien wanneer onze volgende koffie-ochtend is.