Deel je leven en kom thuis

A Lot OfDeel je leven en kom thuis

In moderne liedjes worden levens gedeeld, in de bijbel worden levens gedeeld, wij delen met elkaar van onze levens. Als je levens met elkaar deelt, kan je een gevoel van thuiskomen hebben. Thuiskomen bij jezelf, thuiskomen bij de ander, thuiskomen bij de Ander met een hoofdletter, God.

Op 9 oktober om 10.00 uur proberen we dit alles bij elkaar te brengen in de eerst ELAN (ELAN-diensten) viering van dit seizoen. We krijgen hierbij medewerking van het popkoor ‘A lot of’ uit Sliedrecht. In plaats van liederen uit het liedboek horen en zingen we deze zondag ‘moderne liederen’ zoals A beautiful day van U2, Earth Song van Michael Jackson, Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij, Sweet Goodbyes van Krezip, Pastorale van Liesbeth List en Ramses Shaffy, Chasing Cars van Snow Patrol en nog vele anderen.

De liederen worden afgewisseld door gedichten en teksten (uit de Bijbel en van elders). De opbrengst van de diaconale collecte is voor Vluchtelingenwerk, want ook met vluchtelingen delen we ons leven en we hopen dat ook zij zich thuis gaan voelen op hun nieuwe plek.

U bent van harte welkom in deze dienst in de Elthetokerk aan de Blokweerweg 22 in Alblasserdam.