ELAN-diensten

ELAN staat voor “ELtheto ANders”, een zondagse viering of ontmoeting, anders dan anders. Ook dit seizoen hebben we twee ELAN-ontmoetingen gepland.

Op zondag 9 oktober komt het koor ‘A lot of…’ uit Sliedrecht (het koor waar Eveline en Edward Timmer opzingen) een dienst verzorgen. De zangmomenten in de dienst worden vervangen door moderne en oudere popliederen door dit koor. Natuurlijk wordt u van harte uitgenodigd om mee te zingen! De liederen worden afgewisseld door lezingen, gebeden en teksten.

Op zondag 25 juni 2017 zijn Kees Posthumus en Juul Beerta te gast. Zij spelen hun nieuwste voorstelling, “De Jakobverhalen, list en bedrog”. Centraal staat de figuur van Jakob, een van de aartsvaders van Israël. Zijn leven is een aaneenschakeling van wonderlijke, kleurrijke, soms begrijpelijke, vaak herkenbare verhalen. Alles zit er in: ruzies, onduidelijke relaties, moeizame verhoudingen, list, bedrog, verzoening. ‘Ik vertrek’ en ‘Het familiediner’ zijn tv-programma’s die bij je opkomen als je in Genesis de Jakobverhalen leest. De voorstelling volgt het leven van Jakob van zijn geboorte, waarin hij zijn broer Esau beetneemt, tot aan zijn dood.

We hopen u te begroeten bij één van deze ELAN-ontmoetingen.