Koffie met noten

In september starten we met een maandelijkse nieuwe kring, ‘koffie met noten’.  In deze kring gaan we samen zingen, en over de liederen en wat de liederen ons zeggen en doen in gesprek. Muzikale (voor)kennis is niet nodig, als je niet, of niet meer, kunt zingen, ben je ook van harte welkom. Het gaat niet om mooi, maar om samen zingen en om elkaar ontmoeten.

De ochtenden beginnen om 10 uur met een kopje koffie/thee. Daarna zingen we een aantal liederen en gaan daarover in gesprek, dan drinken we nog wat en zingen we een tweede ronde liederen. We sluiten rond 11.30 uur weer af.

De kring vindt plaats op dinsdagmorgen, in de vierde week van de maand. Iedereen is welkom, jonger of ouder, helder van geest of dementerend, gemeentelid van de Elthetokerk of van elders: zingen verbindt!

Heeft u interesse in ‘koffie met noten-ochtenden’, dan bent u van harte welkom in de kerk op dinsdag 24 september 2019 om 10.00 uur! En/of daarna op 22 oktober, 26 november, 21 januari, 25 februari, 24 maart, 21 april, 26 mei, 23 juni en 21 juli.